logohorizontaal

Sylvia Hendriks

205Sylvia Hendriks natuurgeneeskundig therapeut & masseur

Verbonden met mensen

Sylvia Hendriks is een 'mensenmens' en van jongs af aan geboeid door wat mensen beweegt en wat hun dromen zijn. Ze volgde jaren verschillende massage opleidingen. 'Ik merkte al gauw dat je mensen op een dieper niveau kunt raken: er ontstaat letterlijk beweging, wat helpt bij het vlot trekken van blokkades in lichaam en geest’. Haar coaching en counseling - die ze sinds 2000 beoefent in Cheopspraktijk bevat de visie van het holisme.

In haar praktijk komen vragen aan de orde als:

‘Wat houdt je tegen om je mogelijkheden te benutten en ambities te vervullen?

Ik zag dat hierdoor bewustzijn ontstaat. En pas als je bewust bent, kun je je leven veranderen. Ik raakte er steeds meer van overtuigd dat je geen depressie bent, of een gebroken been, het zijn allemaal deeltjes van jou als persoon. En je bent veel meer dan al die losse deeltjes’.

Daarnaast ontdekte Sylvia dat onze mogelijkheden niet worden begrensd door ons fysieke lichaam. Sylvia Hendriks maakte kennis met Eric Pearl en zijn gedachtegoed van de Reconnective Healing. Ze kreeg het inzicht dat ieder mens de kracht heeft om zichzelf te helen. Maar ook, dat niet iedereen contact kan maken met de helende krachten van het eigen lichaam en geest.

Haar verschillende methoden zoals Counseling, EMDR, Omega Health Coaching, Holistische Hypnose, Reconnective Healing, Persoonlijke Reconnection en Massages blijken zeer effectieve manieren om ziekte of blokkaden mentaal, fysiek of spiritueel te verwijderen. Haar behandelpalet is hiermee nóg completer.

'Voortaan wil ik mensen helpen zichzelf te helen!'

Wil je meer weten over Sylvia? Ga dan hier naar haar cv. Heb je nog vragen? Stuur haar gerust een e-mail of bel: 0644521044

 

 

Informatie

Cheopspraktijk

Jagerslaan 7
6865 DB  Doorwerth

Telefoon: 06-44521044

E-mail: sylvia@cheopspraktijk.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief2

Social Media

facebook logo png 2

li