logohorizontaal

Referenties m.b.t. Healing

Ervaringen van cliënten na een Healing of een persoonlijke Reconnection.

Safiere:

Jonge vrouw van 39 jaar

Ik was zeer ontevreden met mezelf en kon daar ook geen verandering in brengen. Ik heb al wat therapeuten versleten maar het heeft niet echt geholpen. Ik heb 3 healingen gehad en de persoonlijke Reconnectie en heb het gevoel dat ik de wereld aankan, eerlijk is eerlijk het heeft bij mij wel een poosje geduurd, maar uiteindelijk heeft het voor mij fantastisch gewerkt. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gemaakt voor mijzelf.

Kris:

Man van 43 jaar; Ik voelde me al jaren lusteloos en onzeker, ondanks mijn drukke baan en gezin, miste ik de lol in mijn leven. Na drie healingen sta ik totaal anders in het leven. Ik geniet weer en heb weer zin in wat ik doe. Ik ben van baan verandert en sport nu samen met mijn kinderen, heerlijk.

Agnes:

Vrouw van 42 jaar; ik voelde me altijd erg onzeker en ging steeds op de meningen van anderen af, na drie healingen voel ik me zeer geaard en zekerder van mezelf , ik durf nu beter voor mijn mening uit te komen. Zowel op mijn werk als in mijn gezin.

Jacqueline:

vrouw van 75 jaar, ik voel me vaak verdrietig en alleen, ik zag de zin van mijn leven niet meer zo goed. Na een Healing en de persoonlijke Reconnectie voel ik me heel vredig en voel ook weer contact met mijn kwaliteiten. Ik heb mijn schilderen weer opgepakt en ga nu wekelijks bridgen met mijn vriendinnen.

Frits:

jonge man van 32 jaar, met een huidallergie op zijn bovenarmen waarvan de doctoren niet precies konden vaststellen waar deze vreselijke huidreactie vandaan kwam. Hij werd geplaagd door jeuk en pijn en deed er ijs en hormoonzalf op. Hij werd gek van de jeuk. Na drie healingen was de huid rustig en hoefde hij geen zalf of ijs meer te gebruiken.

Janneke:

Vrouw van 54 jaar met steeds terug kerende migraine aanvallen. Ze is na drie healingen (In 2001) aanval vrij.

Frank:

Jonge zakenman van 38 jaar

Hij werd geplaagd door paniek aanvallen en was na drie healingen van de aanvallen af.

Riet:

Jonge vrouw van 28 jaar

Ze was opgenomen in het ziekenhuis na een zwaar ongeluk. Haar been dreigde geamputeerd te worden daar geen enkele transplantatie lukte. Het weefsel werd keer op keer afgestoten. Na drie healingen verliepen de transplantaties succesvol en werd ze ontslagen uit het ziekenhuis. Ze heeft haar been kunnen behouden.

Carolien:

Een moeder met dochter Brechtje van 12

De dochter was gediagnostiseerd met borderline. Ze was erg onzeker en onrustig, sliep slecht en vertrouwde niemand. Tijdens de eerste Healing viel ze inslaap en zowel moeder als dochter waren zeer verbaasd. Nu na 1 Healing en de persoonlijke reconnection meld moeder dat haar dochter vriendinnetjes heeft en

haar balans heeft terug gevonden op school. De leerkrachten vroegen moeder wat er met haar gebeurt was omdat ze zo stabiel was geworden.

Klaas:

50 jaar. Hij worstelde al jaren met overgewicht en had dien ten gevolge diabetes ontwikkeld. Na 3 healingen en drie maanden ben ik kilo’s kwijt en kan mijn eigen schoenen weer dicht maken ik voel me fitter beter en kan weer veel meer aan.

Hans 4 jaar:

Na de healingen sliep Hans eindelijk door. Hij was elke nacht wakker en viel pas om 23.00 uur in slaap. De volgende dag was hij humeurig en huilerig. Tijdens de Healing zelf viel hij al in slaap. Dank je wel, wat een rust nu.

Lia:

vrouw van 42 jaar

Ik ontving de Persoonlijke Reconnectie en ik voelde me opengaan en zeer geaard en ontspannen. Ik voel me meester en in het lood gezet. Ik ben me zeer bewust van mijn lijf. Ik ben erg benieuwd naar de verdere ontplooiing van alles. 

Gerdien:

vrouw van 35 jaar

Na het ontvangen van mijn Persoonlijke Reconnectie was ik erg ontroerd. Het voelt voor mij als thuis komen. Ik voel me weer geaard en ontspannen. Ik weet dat dit pas het begin is. Het gaat door.

Sylvia

Mijn eigen verhaal, Ik had een rugblessure waardoor ik niet meer kon tillen, fietsen, bukken en paardrijden al helemaal niet meer. Ik heb een MRI die dit bewijst. Mijn toenmalig behandelend arts zei; je zal nooit meer paard kunnen rijden. Ik rijdt nu twee keer per week paard en werk weer in de tuin en kan mijn rug weer gewoon belasten. Het is een wonder voor mij. Ik geniet nog elke dag van mijn Healing en Reconnection. Het heeft me op mijn levenspad gezet.

Jeanette:

vrouw van 45 jaar

Ik heb darm problemen, 2 weken na de Healing heb ik voor het eerst sinds maanden normale ontlasting. Ik had geen tijd voor mezelf, ik had het te druk. Nu na de Healing onderneem ik leuke dingen ga naar de stad pik een terrasje en geniet veel meer.

Julia

vrouw van 70 jaar. Ik voel me heerlijk rustig en vredig na de Healing. Ik heb heel veel last van mijn heupen, die zijn versleten. Na de Healing kan ik weer zonder pijn trappen lopen.

John:

man van 51 jaar. Na de Healing ben ik veel bewuster van wat ik doe, ik ben ook bewuster van mijn eigen lichaam en voel me lekker in mijn eigen lichaam.

De tijd vloog tijdens de Healing, ik had het gevoel dat ik net was gaan liggen. Het was alsof de tijd stil stond en een heerlijk vredig gevoel.

Gerard:

man van 55 jaar. Ik had vreselijke rugproblemen na de Healing stond ik van de tafel op en ik zat recht, het was alsof mijn ruggenwervels een voor een los waren gemaakt en opnieuw weer opgestapeld netjes op elkaar gezet.

Mees

jonge vrouw van 36 jaar. Ik ben na de Healing 20 kilo afgevallen en voel me geweldig. Na jaren jojo-en met mijn gewicht ben ik nu met het grootste gemak afgevallen. Ik kwam helemaal niet voor mijn gewicht maar dat was wel het resultaat.

Bart

jonge man van 33 jaar. Ik heb jicht aanvallen en na de Persoonlijke Reconnection heb ik nergens last meer van, ik slik nu geen pillen meer en ben helemaal van mijn jicht af. Ik denk dat het komt doordat ik na de Persoonlijke Reconnection me veel bewuster van mezelf ben geworden, en daardoor bewuster ben gaan eten. Ik woog 96 kilo en ben in 2 maanden tijd zonder moeite en diëten 8 kilo afgevallen.

Monique

48 jaar. Ik rookte heel veel en sinds de Persoonlijke Reconnection ben ik moeiteloos gestopt met Roken.

Jan

man van 37 jaar. Ik heb eurytrema ( parasiet v/d alvleesklier) na de Reconnection is het weg en heb ik er geen last meer van. Het is bizar want ik heb alles geprobeerd maar niets hielp. Na de Persoonlijke Reconnection was het helemaal weg, fantastisch.

Karin

vrouw van 29 jaar. Ik heb me nog dagen na je Healing verlicht gevoeld. Geen blokkades, vrij in mijn handelen....

Ik heb er een vrij gevoel aan overgehouden.

Je bent super en je handen; zijn ongelofelijk, zo veilig maar o zo krachtig!

Annabel

Moeder met zoon Kees 6 jaar

Kees heeft diabetes en was moeilijk in te stellen op insuline, al na een behandeling was zijn bloedsuikerspiegel gedaald en was hij veel beter in te stellen.

Gert

Jonge man van 37 jaar

Na de Persoonlijke Reconnection ben ik andere dingen gaan doen, die meer bij mij passen. Ik voel me rustiger en evenwichtiger. Ik heb minder last van mijn baas en kan hem beter aan. Ik ben tien kilo afgevallen en dit gaat nog door, ik eet anders dingen smaken anders en ik voel me gezonder en stabieler.

Moeder Renske en dochter Hilde 10 jaar

Ik was als moeder al een tijd op zoek naar meer balans voor mijn dochter. Reconnective Healing heeft haar weerbaarder gemaakt en ook de prestaties op school zijn sinds de Healing vooruitgegaan.

In verband met de privacy zijn de namen gefingeerd

Informatie

Cheopspraktijk

Jagerslaan 7
6865 DB  Doorwerth

Telefoon: 06-44521044

E-mail: sylvia@cheopspraktijk.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief2

Social Media

facebook logo png 2

li