logohorizontaal

Referenties m.b.t. Coaching

Ervaringen cliënten Coaching

Caroline:

Als een roos geslapen na een inzichtgevende sessie met Sylvia en paard Roberto. Het was best lastig om bij mijn gevoel te komen door o.a. ademhalingsoefeningen. Maar Sylvia steunde mij ieder moment en coachde mij naar dieper liggende gevoelens en emoties. Er kwamen geen nieuwe issues langs, maar door de reacties van Roberto en de vertaling van Sylvia kan ik naar bestaande issues anders kijken en er beter mee leren omgaan. Deze manier van coaching vind ik een absolute aanrader en voor mij i.i.g. voor herhaling vatbaar !

Berta:

Ik kwam vanwege stress op mijn werk. Na het coaching traject bij Sylvia weet ik beter mijn grenzen aan te geven en ga wekelijks nordic walken met een groepje vrouwen. Ik zeg nu ook nee als m'n baas vraagt om extra uurtjes te draaien. Ik weet dat ik graag hard werk en kan nu beter op tijd stoppen.

Sanne:

Ik kwam vanwege mijn enorme eetlust en overgewicht. We kwamen uit op mijn jeugdtrauma. Ik heb stapje voor stapje onder begeleiding van Sylvia het een plek kunnen geven. Ik heb in mijn leven nog nooit zoveel op papier gezet, maar het hielp geweldig. Ik accepteer mezelf meer en heb het minder nodig me vol te proppen met allerlei snoepgoed.

Gert jan:

Ik denk met plezier terug aan je begeleiding Sylvia, je bent een warme persoonlijkheid en gaf mij respectvol feedback op mijn handelen. Ik weet nu mijn eigen valkuilen en kan hier nu goed mee omgaan.

Hans:

Ik had veel moeite me in drukke situaties te begeven, voelde me onzeker en had er veel last van. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht maar kan nu weer de stad in zonder angstzweet.

Klaas:

Bedankt voor het spiegelen en je integriteit. Ik ben zeer tevreden. Ik ben op de goede weg.

i.v.m. de privacy zijn de namen verzonnen.

[ga hier terug naar Home]

Informatie

Cheopspraktijk

Jagerslaan 7
6865 DB  Doorwerth

Telefoon: 06-44521044

E-mail: sylvia@cheopspraktijk.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief2

Social Media

facebook logo png 2

li