logohorizontaal

Voetreflexologie

Voetreflexzonemassage.

voetreflex svp aanpassen 3De organen, spieren en weefsels in je lichaam hebben allemaal een reflex-zone in je voeten.  Naast het bloed en de lymfe vloeistof die door het lichaam stroomt. Daarnaast stroomt er ook energie door ons lichaam. Deze energie stroomt door de zogenaamde meridianen, die de energie afgeven aan de lichaamscellen. Daarop concentreert zich deze massagevorm. Door massages van de reflexzones kunnen blokkades in je lichaam worden opgeheven. Niet alleen gevoelige plekken worden behandeld, maar de hele voet en mens! Een verstoring in organen, spieren of weefsels zal tijdens deze massage aan het licht komen: er ontstaat dan pijn of jeuk op de corresponderende plek in de voet. Daarmee wordt duidelijk waar precies je energie niet goed doorstroomt. De massage helpt in herstel. 

Een voetbehandeling heeft niet alleen tot doel om de klacht te verhelpen; maar ook om de oorzaak van de klacht te achterhalen.

 

 

 

 

 

voetenNa een intakegesprek en aan de hand van de aanwijzingen in de voeten wordt een behandelplan opgesteld.
Beide voeten worden behandeld van de bovenkant en van onderkant en zijkanten. We zien dat door massage de doorbloeding en het algeheel functioneren van een of meerdere organen toeneemt of verbetert. Als een orgaan of lichaamsdeel niet helemaal goed werkt weerspiegelt zich dat in de voeten. De toestand van de voeten (o.a. pijnlijk, eelt, blaren, kleur, zwelling, geur, conditie,  gespannen, verslapt, de bouw van de voeten c.q. tenen) geven aanwijzingen over de toestand van het lichaam en de geest op dat moment.

Wat doet voetreflextherapie?

  • Bevordering van ontspanning en welbevinden
  • Vrije doorstroming van energie
  • De afvoer van afvalstoffen
  • Stimulatie van de doorbloeding en de lymfevloeistof
  • Activering en ondersteuning van het zelf herstellend vermogen van de mens
  • Preventieve werking 
 

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een e-mail of bel: 0644521044

Terug naar Alle Diensten

Informatie

Cheopspraktijk

Jagerslaan 7
6865 DB  Doorwerth

Telefoon: 06-44521044

E-mail: sylvia@cheopspraktijk.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief2

Social Media

facebook logo png 2

li