logohorizontaal

Reconnective Healing

healingvlinder3Reconnective Healing is een krachtige manier, die lichaam, geest en spirit kunnen helen. Het brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing gaat verder dan enige andere vorm van energie Healing. Eric Pearl zegt hierover: "Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had; een healing die het Universum speciaal voor jou bedoeld heeft."

De informatie frequenties van de Reconnective Healing zijn onafhankelijk van afstand. Hierdoor is Healing ook op afstand goed mogelijk.
De Persoonlijke Reconnectie verbindt ons met nieuwe energiebanen die ons in staat stellen unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken, voor onze healing en uiteindelijk voor onze evolutie. Er is geen contra indicatie. Reconnective Healing
werkt voor elke hulpvraag.
 
Enkele voorbeelden:
 • Sneller herstel na elke ziekte
 • Burn-out / Stress
 • Overgangsklachten, migraine, allergie, eczeem
 • Voor diabetes en aanverwante klachten
 • Kinderen en jongeren die op welke manier dan ook uit balans zijn
 • Wil jij jezelf een geweldige ervaring gunnen
 • Wil jij nieuwe stappen in je leven zetten
 • Voor iedereen die graag in balans, in vreugde en vertrouwen leeft
 • De kosmos/god/het universum/het licht/de energie, hoe je het ook noemt; bepaalt wat en hoe jij geheeld/ genezen wordt
 

oude siteDr. Eric Pearl, was een succesvolle chiropractor in Los Angeles. Toen hij in 1993 de gave ontving om mensen met zijn handen te genezen. Er vonden wonderbaarlijke genezingen van aandoeningen van zéér verschillende aard plaats. Vanaf dat moment activeert hij bij mensen hun natuurlijke en aangeboren gave om te genezen en leidt hij duizenden mensen op, die zelf deze helende frequenties met succes zijn gaan toepassen. Hij leert je dit nieuwe alles omvattende spectrum van helingsfrequenties te activeren en leert je hoe je het kunt gebruiken.
  
Hij schreef de bestseller:
"De Reconnectie: Heel anderen, heel jezelf".

Wil je meer informatie? Klik op de onderstaande links:

 

healingvlinder2De Reconnective Healing vindt niet alleen plaats binnen Cheopspraktijk, maar je kunt haar bijvoorbeeld ook in een ziekenhuisbed ondergaan.
 • In een kort gesprek geeft Sylvia Hendriks je eerst uitleg over de sessie.
 • Daarna ga je rustig liggen, waarbij je je kleding aanhoudt. Je sluit je ogen, en de healing begint.
 • Sylvia raakt je niet aan, maar concentreert zich volledig op jou.
 • De daadwerkelijke healing is in één seconde voltrokken. Daarna gaat je geest de Reconnective Healing verwerken en een plaats geven. Soms kan dat wel maanden duren.
 
Je kunt bij Cheopspraktijk terecht voor maximaal drie healingen: de ervaring leert dat ze dan hun werk hebben gedaan. Soms kunnen bijzondere omstandigheden om extra healing vragen.

De frequenties van de Reconnective Healing zijn niet afhankelijk van locatie of obstakels. Daarom kan de healing ook heel goed op afstand plaatsvinden.

 

healingvlinder9

 • Een Healing sessie duurt ongeveer 30 minuten. Reken erop dat je, inclusief intake gesprek en nagesprek, minimaal een uur bij mij nodig hebt.
 • Draag comfortabele kleding. Gebruik geen sterke parfum of sterk geparfumeerde verzorgingsproducten. Dit om alle ervaringen zo authentiek mogelijk te laten zijn. Sierraden kunt je gewoon aanhouden als je er geen last van hebt.
 • Nadat je de schoenen hebt uitgedaan neem je plaats op de massage tafel, liggend op je rug. Tijdens de sessie zal je gevraagd worden de ogen te sluiten en je te richten op wat je ervaart in jezelf. Sta jezelf een verwachtingsvolle ervaring toe en laat toe wat bij jou dient te gebeuren.
 • Het is niet nodig en niet aan te raden dat je tijdens de sessie mediteert, bidt of jezelf hecht aan een bepaald resultaat. Sta open voor de ervaring, wetende dat je deelneemt aan een positief proces; de Healing heeft zelf de intentie om jou te geven wat je op dit moment precies nodig hebt.
 • Tijdens de sessie raak ik je niet aan. Ik beweeg om en over je heen en richt mijn aandacht op je.
  Je kunt tijdens de sessie sensaties hebben, zoals dingen voelen, horen, ruiken, proeven of zien. Dit zegt niets over de Healing die plaats vindt. Alles is goed.
 • Eén tot drie sessies zijn aan te raden binnen een tijdsbestek van drie weken.
 
Een enkele keer dat ik meer sessies zou kunnen overwegen is:
1. Wanneer er zich een nieuwe situatie bij je voordoet
2. Indien je duidelijke, herkenbare en consistente verbetering hebt gemerkt gedurende de eerste drie afspraken en het er op lijkt dat er meer te bereiken valt.
 
Disclaimer: Sylvia Hendriks, stelt geen diagnoses en doet geen beloften over het oplossen van je problemen. Als je medische of psychische hulp krijgtben jij zelf verantwoordelijk voor het continueren hiervan.
healingvlinder14Reconnective Healing is uitermate geschikt voor kinderen en jongeren met diverse aandoeningen. Bijvoorbeeld gevoelige, hoog sensitieve kinderen, nieuwe tijdkinderen, kinderen met lichamelijke klachten, kinderen met ADHD, gedrag - en/of angststoornissen. 
Wereldwijd en in mijn praktijk zijn er goede resultaten behaald.
Reconnective Healing brengt rust in een wereld vol prikkels. Het werkt al snel door op spiritueel en energetisch niveau en de resultaten zijn verbluffend.Kinderen zijn van nature heel. Ze zijn minder gevormd door oordelen uit hun omgeving en staan van naturen meer open om te ontvangen. Ze hebben minder geloofsovertuigingen en leven meer in het hier en nu. De persoonlijke geschiedenis van kinderen is een stuk korter dan die van volwassenen. De helende invloed van Reconnective Healing is bij hen dan ook enorm.
  
Hoe ziet een Healing sessie met kinderen er dan uit?
Reconnective Healing bij kinderen is eigenlijk niet zo veel anders dan bij volwassen. Soms vraagt het iets meer tijd om een gevoel van veiligheid te creëren. Daar wordt dan alle aandacht aan besteed.
Afhankelijk van de wensen van het kind blijft de ouder al dan niet bij de sessie. Ook voor het stellen van vragen door de ouder of kind is voldoende ruimte. Jongeren, pubers en jong volwassenen ondervinden veel baat bij deze behandeling.
 
 
 
 
 
Untitled 12Een dier is nog meer dan een kind open minded en onbevooroordeeld.
Ze voelen de healing frequentie direct.
De reden voor een healing kan o.a. zijn: gedrag, ziekte, spanning.
Met kleine dieren kunt u bij mij terecht in de praktijk. Voor grotere dieren kan ik een huisbezoek brengen.
Voor een huisbezoek is het tarief exclusief de reiskosten.
Ook voor de dieren geldt één tot drie sessies. U bepaalt zelf aan de hand van de veranderingen die plaats vinden, hoeveel sessies nodig zijn.
 
 
 
 
Heb je nog vragen? Stuur me gerust een e-mail of bel: 06-44521044
 

Informatie

Cheopspraktijk

Jagerslaan 7
6865 DB  Doorwerth

Telefoon: 06-44521044

E-mail: sylvia@cheopspraktijk.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief2

Social Media

facebook logo png 2

li