logohorizontaal

Persoonlijke Reconnection

oude site healinghoezieteensessieeruitNog verder dan de Reconnective Healing gaat De Persoonlijke Reconnectie.
Hierin word je blijvend herverbonden met het Universum. Voor mensen die reuzestappen willen zetten in hun ontwikkeling! Het is een zeer bijzondere ervaring waar je heel bewust voor kiest en wat je slechts één maal in je leven doet.
 
In dit proces werken we heel specifiek op patronen van lijnen en punten in je energieveld.
De Persoonlijke Reconnectie verbindt deze weer met hun oorsprong:
  • Je leven zal meer gaan stromen in ons evolutieproces van helder voelen, helderweten, helder zien, helder horen maar ook van meer harmonie en liefde. Je intuïtie wordt versterkt, waardoor je zelfvertrouwen groter wordt.
  • Je zult merken dat de toegang naar de poort van alle hogere dimensies wordt geopend en dat dit zich verder zal gaan ontwikkelen. Je zult harmonie en evenwicht in je leven gaan ervaren.
  • De intentie=genezing. Je wordt weer terug op je levenspad gezet, het pad dat bij jou hoort en bij niemand anders. Met andere woorden, je voelt je weer verbonden met je unieke blauwdruk en je authentieke levensdoel.
  • De Persoonlijke Reconnectie verbindt jou als mens weer opnieuw met je oorspronkelijke, perfecte zelf!
  • de lijnen van de aarde: ley-lijnen en de lijnen van het universum: het raster, of de axiatonale lijnen. Ooit was de mens van nature met dit geheel verbonden. Maar in de loop van de evolutie zijn we deze verbinding kwijtgeraakt.
  • Dit zorgt allemaal voor persoonlijke groei, maar ook voor meer energie en vitaliteit.
  • Dit zorgt tevens voor een opnieuw verbinden van onze DNA strengen en zorgt voor re-integratie van de "snaren".
 
oude site persoonlijkereconnectionWetenschappers zijn er steeds meer van overtuigd dat ons universum niet de vierdimensionale constructie is die wij mensen gewend zijn waar te nemen en waarin we leven. De mens functioneert in een wereld van hoogte, diepte, breedte en tijd. Meer kennen we niet. Echter er is veel meer! Jaren hebben de wetenschap van kwantumfysica en de relativiteitstheorie met elkaar gebotst: als het ene waar is, kan het andere niet waar zijn. Nu hebben de wetenschappers ontdekt dat de allerkleinste deeltjes die wij kunnen benoemen geen deeltjes zijn. Ze kunnen het beste omschreven worden als snaarlussen die op bepaalde frequenties trillen.
Deze trillingsfrequenties bepalen de identiteit van de “snaar” en dus van wat voor soort deeltje het een onderdeel zal gaan uitmaken. De snaartheorie veronderstelt dat de vorm en de inhoud van het totale universum bepaald worden door de trillingsfrequentie in de kern van elk afzonderlijk atoom, elk afzonderlijk deeltje. Dit concept staaft de hypothese dat er uiteindelijk geen verschil bestaat tussen materie en energie. Tot dusverre veronderstelden fysici die met die snaartheorie werken, dat de snaren tegelijkertijd in zeven tot elf verschillende dimensies bestaan.
De frequenties waar wij mee werken bij De Reconnection en de Reconnective Healing zijn dus frequenties die tegelijkertijd in meerdere dimensies circuleren “een parallel dimensionaal circulatie systeem”.
De snaartheorie is niet iets dat door Dr. Eric Pearl op onze planeet is gebracht. Fysici werken al langer met deze theorie, tot op heden blijft het een theorie omdat de “snaren” met onze huidige meet apparatuur niet zichtbaar te maken zijn.
Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat de aarde omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo met het hele universum te verbinden. De Reconnection brengt nieuwe uitgaande lijnen aan, die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties weer te gebruiken voor ons welzijn en genezing en uiteindelijk voor onze evolutie.
oude sitehealingaxiatonallines
Axiaal staat voor:   Tonaal staat voor :

Structuur

Architectuur

Patroon

Invalshoek

Geometrie

Licht

Informatie

Energie

Vibratie

Frequentie

Als je meer wil lezen over dit onderwerp: "The Book Keys of Enoch" by J.J. Hurtak (1973).
 
Heb je nog vragen? Stuur me gerust een e-mail of bel: 0644521044
 

Informatie

Cheopspraktijk

Jagerslaan 7
6865 DB  Doorwerth

Telefoon: 06-44521044

E-mail: sylvia@cheopspraktijk.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief2

Social Media

facebook logo png 2

li