logohorizontaal

Coaching/Counseling

De methode van Cheopspraktijk coaching en counseling:

vogelbenSylvia wijst de weg in zelfreflectie en verandering. Tijdens de Coaching van Cheopspraktijk gaat het om jouw potentieel. Ieder mens is weer anders en heeft nodig wat bij hem of haar past. Daarom volgt Sylvia een methode die recht doet aan jouw unieke zelf. Daarbij staat de eenheid van je zijn en je emoties voorop. Maar ook: je moet het uiteindelijk vooral zelf doen. Jij staat aan het roer, je stelt je open en bent bereid te veranderen. Wat wil je voortaan anders doen, wat is je weerstand, en welke stappen ga je zetten? Sylvia wijst je de weg. Lees meer over methode, doel, zo werkt het, technieken.

Hulp bij Levensvragen - contact

 

 

 

 

Werkwijze van Cheopspraktijk tijdens coaching en counseling :
Door middel van coaching/counseling dringt het onderbewuste door tot je bewustzijn. Je onderbewuste weet namelijk meer dan je denkt. Blokkades en patronen worden zo duidelijk.
 
Het doel?
Dat je voelen, denken en doen weer één geheel worden. Dan kun je daadwerkelijk dingen in je leven veranderen die je belemmeren.
 
Zo werkt het:

Sylvia Hendriks begint haar coaching/counseling met een anamnesegesprek van 1,5 uur. Zo krijgt ze inzicht in je klachten en alle factoren die daarin een rol spelen.
Vervolgens maakt Sylvia een behandelplan, op jou toegesneden. Hierin zijn de uitkomsten van de anamnese verwerkt, en de onderzoekjes die daar plaatsvonden.
Dan werken we in acht opvolgende consulten toe naar je korte termijn doelen. Zijn er tussendoor vragen, is iets onduidelijk, heb je hulp nodig? Er is altijd telefonisch of e-mail contact mogelijk. In de coaching staat jouw vraag centraal.
 
Sylvia Hendriks gebruikt verschillende technieken als hulpmiddelen:

  • EMDR
  • acupressuur
  • N.L.P.
  • spiertesten
  • de taal van chakra's
  • bewerking van de meridianen
 
Heb je nog vragen? Stuur me gerust een e-mail of bel: 0644521044
 

Informatie

Cheopspraktijk

Jagerslaan 7
6865 DB  Doorwerth

Telefoon: 06-44521044

E-mail: sylvia@cheopspraktijk.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief2

Social Media

facebook logo png 2

li